Dobavljamo in montiramo zaščitne pode za otroška igrišča ki popestrijo pogled vašega vrtca ali šole, gostinskega objekta ali domač vrt.

Matriale skrbno izbiramo in našim kupcem dajemo tudi ustrezne certifikate, ki vaše otroke ščitijo pred morebitnmi padci iz igral.

Igralna površina je lahko varen pod iz gumijastih plošč ali samorazlivne gume. Na njih je lahko več vzorcev različnih barv.

Vaši otroci bodo bolj sproščeni, učiteljice pa mirnejše.


Lastnosti

  • Izdobava in montaža
  • Certifikat EN 11770 za varnost pri padcu otrok
  • Barve - Rdeča, zelena, črna, siva in modra


Za izdelavo otroških igrišč uporabljamo sledeča materila:

Tartanska podlaga - ATHLON:

Za športne površine kot so večnamenska, otroška igrišča ali atletske in tekaške steze uporabljamo material ATHLON. Podlaga zagotavlja elastično športno površino saj se sestoji iz gumijasto zrnate podlage. Gibanje na tej podlagi je zaradi elastičnosti varnejše, zmanjšuje poškodbe, kar je pri padcih še posebej izrazito. Tako narejena podlaga predstavlja kakovost in univerzalnost, zaradi ugodne cene med različicami tovrstne podlage pa opravičuje investicijo.

Nudimo več različic in z veseljem vam svetujemo pri izbiri za vas najboljšo varianto.

SOFTOUT:

Predstavlja inovacijo športnih podlag saj zajema vse lastnosti kvalitetnega poda : mehkobo in elastičnost zaradi gumijaste tartanske podlage ter nedrseč vrhnji sloj iz akrilnega premaza. Odboj žoge in gibanje na taki površini sta optimalna , rezultati in sama varnost pa bistveno boljši.

Igrišče lahko uredimo v več barvah, kar pri sami tartanski podlagi ni možno, s tem je igrišče ne samo kvalitetno temveč tudi prijetno za oko. Obnova takega igrišča po preteku življenjske dobe je bistveno cenejša saj je potrebno obnoviti samo zgornji ustroj.

Izdelana Otroška Igrišča

Reference
casali

Partnerji
casali
poletti
cremonini-srl
poletti

Certifikati